Ο θλιβερός Πάγκαλος δικαιολογεί την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και νιώθει «αηδία», όταν βλέπει πολλές Ελληνικές σημαίες!

Ο θλιβερός Πάγκαλος δικαιολογεί την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και νιώθει «αηδία», όταν βλέπει πολλές Ελληνικές σημαίες!

Το ηθικό, πολιτικό και φυσικό παχύδερμο, ο «Ναύαρχε, πες ότι φύσηξε ο αέρας και πήρε την σημαία», ο «μαζί τα φάγαμε», ο «ζητώ συγγνώμη από την Γερμανία», που ακούει στο όνομα Θεόδωρος Πάγκαλος φρόντισε να κερδίσει ξανά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν ως συνταξιοδοτημένου αποτυχημένου πολιτικάντη, με το να επιχειρήσει να σπιλώσει την Μνήμη του δολοφονημένου από τους αλβανούς Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, δικαιολογώντας την άνανδρη πράξη των αλβανών.

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες», είπε δίχως να αισχύνεται ο Πάγκαλος, ενώ γινόμενος ακόμη πιο προκλητικός στην συνέχεια είπε ότι «αυτός ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική Σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας»!

Ένας εκ των προδοτών της τραγικής νύχτας των Ιμίων λέει, επί της ουσίας ότι νιώθει «αηδία» όταν βλέπει πολλές Ελληνικές Σημαίες… Δυστυχώς, γι’ αυτόν δεν… φύσαγε πολύ για να πάρει ο… αέρας τις Ελληνικές Σημαίες (και) από τους Βουλιαράτες.

Ο τύπος αυτός, ο οποίος έμεινε ατιμώρητος από τον νόμο για τα έργα και τις ημέρες του ως υπουργός του κλεφτοΠΑΣΟΚ, φροντίζει να προκαλεί την αγανάκτηση και την οργή στο Πανελλήνιο με τις δηλώσεις-δικαιολόγηση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ρίχνοντας έτσι νερό στον μύλο του αλβανικού ανθελληνισμού.

Δεν γνωρίζουμε εάν μπορεί να υπάρξει κι άλλος κατήφορος στον μακροχρόνια ολισθηρό δρόμο του τιποτένιου αυτού πολιτικάντη, ο οποίος φροντίζει σχεδόν κάθε φορά που κάνει δήλωση να αποδεικνύει ότι δικαιολογημένα είναι λαομίσητος και κοινωνικά απόβλητος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epistrofh-sthn-aischrothta-apo-ton-pagkalo.-dikaiologei-thn-dolofonia-tou-k#ixzz5Vd5Vx0Xe

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Ο θλιβερός Πάγκαλος δικαιολογεί την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και νιώθει «αηδία», όταν βλέπει πολλές Ελληνικές σημαίες!