Αλλαγή στην αλλαγή του εκλογικού νόμου και… 100% στον μεγάλο αρχηγό!

Ενώ οι εταίρες δημοσκοπήσεων εξακολουθούν να εμφανίζουν τον Κούλη Μητσοτάκη ως… δημοφιλέστατο και την διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να είναι… μεγαλύτερη κι απ’ αυτήν των εκλογών του 2019, η χούντα Μητσοτάκη τις διαψεύδει στην πράξη, καθώς ετοιμάζεται για αλλαγή εκλογικού νόμου.

Θα πρόκειται για… «αλλαγή στην αλλαγή», αφού ένα απ’ τα πρώτα νομοθετήματα που πέρασε η ΝΔ μόλις επέστρεψε στην εξουσία, ήταν η αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Ένας-ένας οι… υπουργάρες επιβεβαιώνουν την επικείμενη αλλαγή.

Έτσι, μετά από τον –αρμόδιο- υπουργό Βορίδη, τον Επικρατείας Γεραπετρίτη και μια σειρά άλλους που εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσαν την αλλαγή του εκλογικού νόμου προκειμένου να αποφευχθεί η… αστάθεια, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Οικονόμου δήλωσε πως η αλλαγή του εκλογικού νόμου «είναι εργαλείο για ν’ αποτραπεί η ακυβερνησία και να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα στην ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία».

Σύμφωνα δε με σενάρια που «διαρρέει» το Μαξίμου, αναζητείται ένα τέχνασμα με το οποίο να χαμηλώνει ο πήχης της αυτοδυναμίας (που είναι τώρα γύρω στο 38%) κατά περίπου δύο με τρεις ποσοστιαίες μονάδες.  

Πρόταση δική μας, για να μην κουράζονται οι… εκλογομάγειροι της χούντας Μητσοτάκη: να προβλέπει ο νέος εκλογικός νόμος, ότι το κόμμα που τα… αρχικά του είναι ΝΔ και που το όνομα του αρχηγού του αρχίζει από Κ και το επώνυμο από Μ, ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος, να παίρνει το… 100% των εδρών, προκειμένου να αποφευχθεί η ακυβερνησία και να υπάρχει… σταθερότητα στη χώρα!

 

Α.Β.

 

πηγή

Comments Off on Αλλαγή στην αλλαγή του εκλογικού νόμου και… 100% στον μεγάλο αρχηγό!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.