“Πατρίδα” και άλλο κόμμα “εθνικοπατριωτικό” στην πιάτσα

Το όνομα του νέου κόμματος θα περιέχει τον όρο “Πατρίδα” και πρωταγωνιστές του θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ορφανά της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία προσπάθησαν να συνεργαστούν με τους Φαήλο και Τζήμερο, αλλά η συνεργασία τους τέλειωσε σύντομα. Έχουμε κουραστεί να μετράμε τα κόμματα που επιχειρούν να διεκδικήσουν τον χώρο δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Είναι τουλάχιστον έξι, τα γνωστά, γιατί υπάρχουν και αρκετά άλλα, τα οποία δεν γνωρίζουμε εάν θα φτάσουν στις εκλογές. Όλοι αυτοί ελπίζουν ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων, υπερήφανων Ελλήνων και Ελληνίδων που ψηφίζαν την Χρυσή Αυγή θα πάνε σε αυτούς και έτσι θα ανοίξει και γι’ αυτούς ένας λαμπρός κοινοβουλευτικός βίος. Κοινό στοιχείο όλων αυτών των κομμάτων ότι φανερά υβρίζουν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή και αυτό είναι το μεγαλύτερο τους λάθος γιατί εάν την υμνούσαν κάτι θα μπορούσαν να κάνουν, αλλά εάν την υμνούσαν όμως τότε δεν θα εύρισκαν ανοικτές πόρτες, αλλά κλειστές, τόσο κλειστές που μπορεί να φτάσουν και στα όρια του κελιού μιας φυλακής. 

Έτσι λοιπόν, προσπαθούν να περάσουν στα μουλωχτά το μήνυμά τους ότι είναι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι απλά εχθροί της (γιατί τους πέφτει πολύ να τους πεις και εχθρούς της), αλλά απλά κάπηλοι και κακοί αντιγραφείς. 

Στο δρόμο του Μπογδάνου λοιπόν βαδίζουν οι “εθνοσωτήρες” όλοι μαζί και χώρια και τελικά όλα δείχνουν ότι θα καταλήξουν στο τίποτε.

Ι.Γ.Μ. 

Comments Off on “Πατρίδα” και άλλο κόμμα “εθνικοπατριωτικό” στην πιάτσα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.