Νέα δήλωση Ντούγκιν για Ελλάδα 

Πόσο αλήθεια “σύμπτωση” είναι η ταυτόχρονη επικοινωνιακή θύελλα κυρίως στο διαδίκτυο, που έχει γίνει όπλο αιχμής για την Ρωσσία που δήθεν διαλύεται και χάνει τον πόλεμο και για το Ιράν όπου ξέσπασε ήδη επανάσταση; Τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης, που κυριαρχούν στο διαδίκτυο και το κατευθύνουν έπιασαν δουλειά και προχωρούν στα σχέδιά τους για  πορτοκαλί επανάσταση στο Ιράν και για αποσταθεροποίηση στην Ρωσσία. Τώρα όποιος πιστεύει ότι είναι δυνατόν να κερδίσει ένα πόλεμο με την Ρωσσία η Ουκρανία, μάλλον θα πρέπει να τον δει ψυχιάτρος…. Την τακτική Πούτιν και Ρωσσίας θα την δουν στο μέλλον αργά ή γρήγορα και θα αντιληφθούν ότι όλα είναι ζήτημα τακτικής. 

Είναι γεγονός ότι ο Πούτιν με την δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι ο πόλεμος δεν είναι με την Ουκρανία, αλλά με την συλλογική Δύση και την άποψή του αυτή υιοθέτησε ο Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος δήλωσε ότι με την Ελλάδα η υπόθεση είναι διαφορετική και δεν είναι η Ρωσσία σε πόλεμο υπαινισσόμενος σαφώς τους πνευματικούς, γεωπολιτικούς και θρησκευτικούς δεσμούς των δύο εθνών. 

Απορούν κάποιοι γιατί χαίρεται, όπως γράφουν στους τίτλους τους, ο Πούτιν επειδή η ακροδεξιά ανεβαίνει στην Ευρώπη. Μα είναι προφανές. Η αληθινή εθνικιστική παράταξη είναι κατά της παγκοσμιοποίησης όπως και ο Πούτιν, τι πιο φυσικό λοιπόν από το να χαίρεται;   

ΜΑΝΕΘΩΝ

Comments Off on Νέα δήλωση Ντούγκιν για Ελλάδα 

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.